Saját fejlesztéseink

      

Digitális ellenálláshőmérő távadó

A távadóból egyszerű digitális kommunikációval kérdezhetők le a skálázott és kalibrált adatok, a megszokott 24V-os digitális vonalak felhasználásával. Bármely ipari vezérlővel használható, amely rendelkezik 24Vdc-s bemenettel és félvezetős 24Vdc-s digitális kimenettel.


 

Intelligens adatgyűjtő, megjelenítő és vezérlő

Az eszköz adatgyűjtés céljára lett kifejlesztve, ugyanakkor egyszerűbb vezérlések megoldására is kiválóan alkalmas. A beépített GPRS, illetve az USB portra csatlakoztatott 3G-s modemen keresztül a távfelügyelet biztosított. A vezérlőben futó Linux 2.6 operációs rendszer biztosítja az eszköz sokrétűségét.

Ethernet porttal rendelkezik, és a Web alapú megjelenítés támogatott.

Allen-Bradley PLC-khez I/O modulként csatlakoztatható az általunk fejlesztett Ethernet/IP protokoll stack-nek köszönhetően.

A vezérlő modulárisan épül fel, perifériakártyákkal bővíthető.

Technikai adatok

Egy adatgyűjtő alkalmazáson keresztül most kipróbálhatja az eszköz egy lehetséges alkalmazását az alábbi linkre kattintva. Az irodánkban telepített adatgyűjtő néhány "időjárási" adatot gyűjt. Belépéshez használja a guest felhasználói nevet! 

Kipróbálás - Belépés az adatgyűjtő weblapjára


 

Ethernet/IP-RS232  kommunikációs illesztő

A készülék egy kommunikációs vezérlő, amely az Ethernet/IP (IP=Industrial Protocol) hálózaton 2db RS232 portot biztosít.

Allen-Bradley PLC-khez I/O modulként csatlakzotatható


 

GPRS kommunikációs illesztő

A készülék egy általános kommunikációs vezérlő, amely a Festo IPC@CHIP vezérlőjét tarlamazza. Elsősorban helyi adatgyűjtési, adattárolási és kommunikációs feladatok ellátására lett kifejlesztve.


 

HS10 digitális távadó család

E távadóból egyszerű digitális kommunikációval kérdezhetők le a skálázott és kalibrált adatok, a megszokott 24V-os digitális vonalak felhasználásával. Bármely ipari vezérlővel használható, amely rendelkezik 24Vdc-s bemenettel és félvezetős 24Vdc-s digitális kimenettel. Használatához mindössze egy digitális kimenetre (amely több távadóhoz is felhasználható) és távadónként egy digitális bemenetre van szükség. Terepi kábel esetén pedig árnyékolatlan 3 eres kábel szükséges.

Technikai adatok, adatlap, példaprogramok